FAPS-Nyt 28/2021 Ledelseskursus for erfarne praktiserende speciallæger

Nyhed Faps-Nyt

Kursus overstået

Du har været klinikejer i mere end tre år og har lyst til at reflektere over din klinik og dit arbejdsliv, for at kunne træffe kvalificerede beslutninger om de områder, hvor du ønsker udvikling.

Efter kurset har du en handleplan for klinikkens udvikling, din personlige udvikling og for et fortsat godt arbejdsliv med tilbage til klinikken.

Kursisterne i 2020 vurderede udbyttet og værdien af kurset til 6,7 på en skala fra 1-7, hvor 7 er den mest positive vurdering.

Det sagde kursisterne om kurset:

"Det hele var godt, en rigtig god kombination af teori, gruppearbejde, feed back på egen situation, socialt samvær med kolleger."

"Arbejdet i små grupper gav rigtig god fortrolighed og ro til at arbejde"

"Tiden - fire dage er måske meget. Men jeg tror faktisk, det er nødvendigt. Når jeg nu vil forsøge at se mig selv i kortene, lave uvaner om - så kræver det tid at få tydeliggjort. Det har været givende at møde kolleger fra andre specialer; høre om deres udfordringer og løsninger"

"Ulrik er en rigtig dygtig underviser, god til at fastholde og udfordre mig/os. Peter er ligeledes meget givende og omsorgsfuld og udfordrende som kursusleder"

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: Ledelseskursus for erfarne praktiserende speciallæger 2021.

Tilmeldningsfrist: 8. maj 2021