FAPS-Nyt 34/2022 Kursus for praksispersonale

Nyhed Faps-Nyt

Speciallægernes Kursusudvalg inviterer igen i år til en inspirerende kursusdag for praksispersonale.
Kurset henvender sig til personale i speciallægepraksis, og temaet vil være det altid aktuelle samarbejdsglæde og forandring.

Speciallægernes Kursusudvalg inviterer igen i år til en inspirerende kursusdag for praksispersonale.
Kurset henvender sig til personale i speciallægepraksis, og temaet vil være det altid aktuelle samarbejdsglæde og forandring.

På dagen vil dit personale møde oplægsholderne Martin Erichsen og Storm Stensgaard, der begge har stor erfaring i arbejdet med trivsel på arbejdspladser.

Kurset er en god mulighed for at give dit personale en god dag sammen med ligesindede kolleger og med et indhold, der kan give inspiration til hverdagen i klinikken.

Samarbejdet i speciallægepraksis 
Dit praksispersonale får konkrete værktøjer og værdifuld indsigt i samarbejdets kunst - lige til at bruge i klinikken.

Kursets undervisere 
Martin Erichsen har arbejdet med trivsel og resultater i teams siden 2001. Han har medvirket både i DR1 og TV2 og været motivationsekspert på P4. Han er anbefalet som underviser af over 300 virksomheder. Martin Erichsen formidler værktøjer og viden som kan implementeres med det samme. For ham handler workshoppen om at levere en klar rød tråd med stærke eksempler, være nærværende og skabe en energifyldt atmosfære.
Storm Stensgaard er på rekordtid blevet en af landets mest benyttede foredragsholdere.
Udover at være teoretisk og praktisk kompetent inden for foredragsemnerne trækker Storm også på sin akademiske baggrund inden for klassisk talekunst. Evalueringerne peger også entydigt på, at det i høj grad lykkes for Storm at opnå det helt særlige, som et foredrag kan, nemlig at rykke mennesker. Begejstre, inspirere og motivere – vise vej.

Kunsten at brokke sig 
Et sjovt og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på en af danskernes yndlingsbeskæftigelser, nemlig brok. Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde?  Kan vi med fordel anskue brok som en kunstform og/eller gå videnskabeligt til værks?
Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stressvidenskabelige baggrund, og ser på hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Målgruppe
Praksispersonale i speciallægepraksis. Pladser tildeles efter først til mølleprincippet.

Tid og sted i København
Fredag d. 28. oktober 2022 på Center For Ledelse (lige ved Østerport Station).

Tid og sted i Vejle
Fredag d. 11. november 2022 på Munkebjerg

Pris: 2.200 kr.
Finder du kurset relevant for klinikken, bedes du videresende invitationen til klinikkens personale.

Venlig hilsen
Sekretariatet

    
 Landsdækkende