Gå til indhold

FAPS-Nyt 5/2023 Kursus: Speciallægen som leder

Nyhed Faps-Nyt

Du er speciallæge og har lyst til at udvikle rollen som personaleleder. Du ved, at rollen som personaleleder er en vigtig forudsætning for at kunne varetage de mange opgaver, der gennemstrømmer din speciallægepraksis, med succes. Samtidig ved du, at det at skabe en god arbejdsplads for alle medarbejdere er en udfordring for de fleste ledere

Kære medlem

Du er speciallæge og har lyst til at udvikle rollen som personaleleder. Du ved, at rollen som personaleleder er en vigtig forudsætning for at kunne varetage de mange opgaver, der gennemstrømmer din speciallægepraksis, med succes. Samtidig ved du, at det at skabe en god arbejdsplads for alle medarbejdere er en udfordring for de fleste ledere.

Når kurset er omme, har du mere viden om, hvad ledelse er. Hvordan ledelsesrollen er afgørende for, hvordan opgaverne løses i hverdagen i klinikken. Og du ved lidt mere om, hvordan din udtryksmåde virker på andre, når du gerne vil kommunikere budskaber til dine ansatte.

Du får konkrete værktøjer til at etablere en god dialog med dine ansatte, som sikrer eller bevarer et godt, kommunikativt og udviklende arbejdsmiljø.

Kursisterne i 2022 vurderede den samlede tilfredshed med kurset til 6,1 på en skala fra 1 – 7, hvor 7 er den mest positive vurdering. På spørgsmålet: Hvad synes du fungerede godt på kurset, svarede kursisterne:

Godt med blanding af specialer. Godt med blanding af katedral undervisning og gruppearbejde/rollespil. Kursist 2022

God dialog med kursister, gruppearbejde. Kursist 2022

Den meget varierede tilgang til at arbejde med emnerne var rigtig god. Kursist 2022

Camilla Raymond som underviser. Inspirerende, kompetent og vindende væsen. Kursist 2022

Læs mere om kurset og tilmeld dig her