FAPS-Nyt 52/2021 Kurser for praktiserende speciallæger efterår 2021

Nyhed Faps-Nyt

Kære praktiserende speciallæge

Til efteråret udbyder Speciallægernes kursusudvalg en række kurser for praktiserende speciallæger. Der er kurser for dig som er ny i praksis, for tutorlæger og for dig, som er i slutningen af karrieren, som praktiserende speciallæge. Du kan læse en kort beskrivelse af kurserne nedenfor og tilmelde dig, samt se mere på kursushjemmesiden her
Med venlig hilsen
Sekretariatet

Er du praktiserende speciallæge og har været i praksis i maksimalt 3 år
anbefaler vi Administrationskurset til dig. Kurset er den 4.-5. november og 18.-19. november 2021 i Middelfart. Der er kun 10 pladser tilbage, så overvej ikke for længe.
Læs mere og tilmeld dig her her (kursus overstået)

Praksisophør
Overvejer du at sælge din praksis? Så vil FAPS-kurset Praksisophør være noget for dig. Kurset henvender sig til alle praktiserende speciallæger, som forventer at ophøre i praksis inden for en årrække af 5-10 år. Kurset afholdes d. 15.-16. september 2021 på Hindsgavl. Ledsagere er velkomne. Læs mere og tilmeld dig her (kursus overstået)
Der er få pladser tilbage - så skynd dig.

Tutorkursus
Nuværende og kommende tutorlæger kan allerede nu tilmelde sig tutorkurset, hvor deltagerne får mulighed for at diskutere, hvordan tutorlægen skaber de bedste vilkår for uddannelsen af fremtidens praktiserende speciallæger.
Kurset afholdes hver andet år i ulige år. I år holdes kurset onsdag den 10. november 2021 i Middelfart.
Læs mere og tilmeld dig her (kursus overstået)

Landsdækkende