Gå til indhold

FAPS-Nyt 9/2023 Ledelseskursus for erfarne speciallæger 5. til 8. juni 2023

Nyhed Faps-Nyt

Du har været klinikejer i mere end tre år og har lyst til at reflektere over din klinik og dit arbejdsliv for at kunne træffe kvalificerede beslutninger om de områder, hvor du ønsker udvikling.

Efter kurset har du en handleplan for klinikkens udvikling, din personlige udvikling og for et fortsat godt arbejdsliv med tilbage til klinikken.

Hvad vil du med din praksis, og hvordan skaber du et godt arbejdsliv, hvor du oplever at være i stand til at håndtere og navigere i ude- og indefra-kommende krav og behov med overblik og overskud.

Du kommer til at arbejde med udarbejdelse af en tilstandsrapport for klinikken, hvor du identificerer klinikkens udviklingsområder, kortlægger dine værdier som klinikejer, udarbejder en handleplan for klinikkens fremtid og får gode ideer og konkrete redskaber til, hvordan du kommer fra start, og hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Resultatet af kurset er, at du har en handleplan for klinikkens udvikling, for din personlige udvikling og for et fortsat godt arbejdsliv.

Kursussted og dato:
Gl. Avernæs, Sinatur Hotel & Konference
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
5. - 8. juni 2023

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: Ledelseskursus for erfarne praktiserende speciallæger.