Gå til indhold

FAPS-Nyt 98/2020 Ny henvisningsportal UDSKUDT til den 29. januar 2021

Nyhed Faps-Nyt

Kære Speciallæger

FAPS har modtaget meddelelse fra Danske Regioner, om at man har besluttet at udskyde jeres overgang til den nye henvisningsportal DNHF.

Overgangen til den nye henvisningsportal udskydes til den 29. januar 2021 i stedet for som tidligere oplyst den 4. december.

Årsagen er, at man ved overgangen for andre grupper har opdaget, at der er problemer med forkerte og manglende registreringer i Sundhedsvæsenets Organisationsregister (SOR). Man udskyder derfor jeres overgang, så man er helt sikker på at problemerne er løst, inden speciallægesektoren overgår til det nye system.

Og DNHF ønsker nu sikkerhed for, at alle speciallæger er korrekt registreret i SOR, inden speciallægeområdet flyttes til DNHF.

Det vil derfor være nødvendigt, at den enkelte speciallæge selv skal opdatere sine oplysninger i SOR. DNHF er i gang med at udarbejde vejledninger til dette brug. FAPS vil formidle vejledningerne til jer snarest muligt. Ændringerne i SOR kan tage op til 4-5 dage, inden de er slået igennem i alle systemer.

Indtil den 29. januar vil henvisninger til speciallæger fortsat ligge i det nuværende henvisningshotel REFHOST. Du kan altså i perioden fra d. 4. december og indtil d. 29. januar fortsat hente henvisninger på den måde, du har været vant til.
 
Med venlig hilsen
Sekretariatet
 

Landsdækkende