Gå til indhold

FAPS-Nyt Er du kandidat til FAPS’ regionsbestyrelse i Region Syddanmark?

Nyhed Faps-Nyt

Er du interesseret i at blive en del af regionsbestyrelsen i Region Midtjylland? Nu har du muligheden for at stille op til en post som medlem, eller til posten som Formand. Deadline d. 11. april 2023 kl. 12.00.

Kære medlemmer i Region Syddanmark

Synes du, at regionen har for lidt fokus på speciallægepraksis? Undrer du dig over, at så mange hovedfunktionsbehandlinger ligger på sygehusene i stedet for borgernært hos os?

Så har du nu mulighed for at gøre din indflydelse gældende ved at stille op til FAPS’ regionale bestyrelse.
Der skal vælges 1 formand, 2 menige medlemmer og op til 3 suppleanter.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i det politiske arbejde i regionsbestyrelsen, kan du opstille som kandidat ved at skrive til sekretariatet. Skriv om du alene stiller op til en post som medlem af regionsbestyrelsen, eller om du også stiller op til posten som formand.

Vi opfordrer til, at du vedlægger et valgoplæg på max. 1000 anslag eller 1 A4 side, så dine kolleger får mulighed for at læse, hvem du er, og hvad du vil arbejde for i regionsbestyrelsen.

Dit kandidatur skal være anmeldt til sekretariatet på lok.fas@dadl.dk inden den 11. april 2023 kl. 12.00.

Valg til regionsbestyrelsen foregår denne gang elektronisk og gennemføres i perioden den 26. april – 8. maj 2023. Dvs. alle medlemmer i Region Syddanmark modtager den 26. april en elektronisk stemmeseddel, hvor der vil være link til de indsendte valgoplæg.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 35448408 eller fas@dadl.dk eller et medlem af den nuværende regionsbestyrelse.

Regionsbestyrelsen spiller en vigtig politisk rolle i forhold til at synliggøre speciallægepraksis over for regionens politikere og embedsmænd. Desuden deltager regionsbestyrelsen sammen med regionspolitikere i det regionale samarbejdsudvalg, hvor der fx behandles regionale tillægsaftaler til overenskomsten, sager om kontrolstatistik, klagesager og praksisplaner m.v.

Venlig hilsen
Sekretariatet