Gå til indhold

FAPS-Nyt Valg til regionsbestyrelsen i Region Sjælland 2023

Nyhed Faps-Nyt

Synes du at regionen har for lidt fokus på speciallægepraksis? Undrer du dig over at så mange hovedfunktionsbehandlinger ligger på sygehusene i stedet for borgernært hos os? Nu er det muligt at stille op til regionsbestyrelsen.

Kære medlemmer i Region Sjælland

Synes du at regionen har for lidt fokus på speciallægepraksis? Undrer du dig over at så mange hovedfunktionsbehandlinger ligger på sygehusene i stedet for borgernært hos os?

Så har du nu mulighed for at gøre din indflydelse gældende ved at stille op til FAPS’ regionale bestyrelse.
Der skal vælges 1 formand, 2 menige medlemmer og op til 3 suppleanter.

Valget finder sted på medlemsmødet den 30. marts 2023 kl. 16.30-18.00 på Sørup Herregaard i Ringsted. Alle medlemmer af FAPS i Region Sjælland har stemmeret og kan stille op til valget helt frem til afstemningen.

Hvis du ønsker, at medlemmerne skal kende til dig og dit kandidatur på forhånd, anbefaler vi, at du indsender et valgoplæg til sekretariatet på lok.fas@dadl.dk senest den 23. marts 2023. Skriv om du alene stiller op til en post som menigt regionsbestyrelsesmedlem, eller om du også stiller op til posten som formand.

Regionsbestyrelsen spiller en vigtig politisk rolle i forhold til at synliggøre speciallægepraksis over for regionens politikere og embedsmænd. Desuden deltager regionsbestyrelsen sammen med regionspolitikere i det regionale samarbejdsudvalg, hvor der fx behandles regionale tillægsaftaler til overenskomsten, sager om kontrolstatistik, klagesager og praksisplaner m.v.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 35448408 eller fas@dadl.dk eller et medlem af den nuværende regionsbestyrelse. Klik her for at se, hvem det er.


Venlig hilsen

Sekretariatet