Gå til indhold

Oftest stillede spørgsmål om Læger.dk

Hvilke browsere vises Læger.dk bedst i?

Læger.dk er som udgangspunkt optimeret til den seneste version af Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge samt Safari på mobile enheder. Har du en tidligere version af disse browsere, kan der være problemer med sikkerhed samt visninger af indhold og funktioner på hjemmesiden. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer din browser til en nyere version.

Hvor finder jeg funktionen "Find kollega"?

Du kan søge efter andre læger via Find kollega på Min side. Dine personlige oplysninger som e-mail, adresse, telefonnummer mv. er beskyttet mod eventuelt misbrug, idet oplysningerne ikke vises til andre.
Hvis andre medlemmer ønsker at kontakte dig, kan de sende en kort besked via kontaktformularen på Min side. I den besked vil afsenderen og dennes e-mail være tydelige.

Har du brug for at finde en behandler, kan du søge på Sundhed.dk: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/

"Find kollega" finder du via Min side. Du skal logge på for at kunne søge i "Find kollega".

Hvor finder jeg fondene fra FAS og PLO?

Som medlem af PLO eller FAPS kan du søge refusion, hvis du skal efteruddanne dig, skal på barsel eller bliver sygemeldt. Du søger refusion via Min side.

Hvor finder jeg Praksisbørsen, Vikarlisten og Seniorvikar?

På Ugeskriftet.dk finder du Vikarlisten, Seniorvikar samt Praksisbørsen for både PLO og FAPS. Du kan også oprette en jobagent og få tilsendt mail med aktuelle jobs.