Gå til indhold

Find dit digitale medlemskort i Lægeforeningens medlemsapp

Dit fysiske medlemskort til Lægeforeningen er udløbet og erstattet af et digitalt medlemskort.

Find dit digitale medlemskort i Lægeforeningens nye medlemsapp, som du nu kan downloade i App Store og i Google Play her:

Hent app til iPhone i App Store

Hent app til Android i Google Play

(På Android-telefoner virker appen, så længe telefonen har en standard Samsung- eller Chrome-browser.)

Udover det digitale medlemskort giver appen dig også overblik over Lægeforeningens medlemsrabatter, adgang til juridisk rådgivning i klage- og tilsynssager, hjælp og inspiration til kurser og karriereudvikling samt kontaktoplysninger til Kollegialt Netværk for Læger og Lægeforeningens socialrådgiver. Herudover kan du læse udvalgte artikler fra Ugeskrift for Læger. Det hele lige ved hånden.

Fremvis dit digitale medlemskort, når du vil benytte dig af medlemsrabatterne i diverse butikker og på fysiske lokationer. Du finder også hurtigt dit medlemsnummer på medlemskortet, hvis du har behov for at kontakte Lægeforeningen for at få hjælp og rådgivning.

Vi passer godt på dine medlemsdata, så du skal logge ind med MitID.

Lægeforeningens app er gratis.

Har du spørgsmål?

Skulle du opleve, at der står forkerte oplysninger på dit medlemskort, kan du selv logge ind og rette oplysningerne på Min side - enten via direkte link på appens forside eller fra en computer. Oplysningerne opdateres på medlemskortet med det samme.

Oplever du problemer med at logge ind med dit MitID, skal du kontakte MitID Support.

Har du spørgsmål til dit medlemskab, det digitale medlemskort eller til medlemsappen generelt, kan du kontakte Lægeforeningens Medlemsservice på 35 44 83 23 eller skrive en e-mail til medlem@dadl.dk.

Bemærk, at appen kun er tilgængelig til telefoner registreret i Danmark.

Medlemsapp - Lægeforeningen