Gå til indhold

Ugeskrift for Læger

Ugeskrift for Læger er danske lægers fagblad. Det er samtidig Lægeforeningens medlemsblad og indeholder lægevidenskabelig forskning, nyheder og debatter. Ugeskrift for Læger er udkommet siden 1839 og har i dag et trykt oplag på ca. 32.000 eksemplarer.

Som medlem af Lægeforeningen modtager du automatisk Ugeskrift for Læger som en del af dit medlemskab. Er du ikke medlem, men interesseret i at tegne abonnement på Ugeskrift for Læger, kan du se hvordan her på siden. Ugeskrift for Læger udkommer på print hver anden mandag 26 gange årligt.

For medlemmer

Ønsker du ikke at modtage den trykte udgave, men kun den elektroniske, kan du afmelde den trykte udgave på Min side. Sådan gør du:

  1. Log ind på Min side
  2. Klik på menupunktet ”Mit medlemskab”
  3. Klik på menupunktet ”Kontingent & ydelser”
  4. Find posten Ugeskrift for Læger
  5. Klik på ”Ret levering”

Her kan du også ændre leveringen af dit Ugeskrift for Læger på print til en anden modtager (kun danske adresser).

Som ikke-medlem

Er du ikke medlem, men interesseret i at tegne abonnement på Ugeskrift for Læger, kan du gøre det ved at oprette dig som bruger i vores system. Her vil du kunne se de typer og pris på abonnementer, du kan tilmelde dig.

Opret dig som bruger her

Hvis du har problemer med at oprette abonnement eller har yderligere spørgsmål, kan du skrive til abonnement@dadl.dk

Læs mere om Ugeskrift for Læger her


Som studerende

Som medicinstuderende og medlem af FADL kan du få gratis adgang til ugeskriftet.dk. Inkluderet i abonnementet vil du hver mandag modtage et nyhedsbrev med link til de nyeste artikler fra ugeskriftet.dk og link til seneste blad, job og praksisannoncer mv.

Opret abonnement ved at sende en mail til abonnement@dadl.dk med dine oplysninger inklusiv dit medlemsnummer til FADL.