Gå til indhold

Forbrugsforeningen

Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening. Som medlem af Lægeforeningen kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen. For et årligt medlemsgebyr får du typisk 9% i rabat og ofte mere.

Hvordan fungerer det?

Forbrugsforeningen er Danmarks største indkøbsforening, grundlagt af bl.a. læger, og vi er fortsat en del af repræsentantskabet. Som medlem af Lægeforeningen kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og spare penge, på det du alligevel køber.

Første års kontingent er gratis, derefter koster et årligt medlemskab kr. 132,- der hurtigt er tjent ind via din bonus. Resten af den optjente bonus er rent overskud på kontoen! I 2022 fik Lægeforeningens medlemmer i gennemsnit udbetalt kr. 943,- i bonus.

Forbrugsforeningen har over 4500 butikker, servicebrancher og webshops, hvor du kan optjene bonus – og der kommer hele tiden nye til.  

Du kan optjene bonus på alt fra teleabonnement, byggemarkeder, frisør, caféer, take-away, tøj, rejser og meget, meget mere – både i fysiske butikker og online. Tjek om dine faste indkøbssteder ikke også er med i Forbrugsforeningen.
Du behøver ikke bruge mere for at optjene mere. Bare handl som du plejer, betal med Forbrugsforeningskortet, så optjener du automatisk bonus. Bonus er for det meste på ca. 8-10% - men kan være helt op til 40%.
Med Forbrugsforeningens app er det blevet endnu nemmere at få overblik over dit medlemskab og finde steder i nærheden, hvor du kan optjene bonus.