Gå til indhold

Forsikringsordning hos Tryg

Lægeforeningens forsikringsordning hos Tryg sikrer dig både som læge og privatperson. Ordningen indeholder alle de nødvendige dækninger til at sikre både dig selv, din familie og din lægepraksis. Aftalen er fleksibel, så du frit vælger de privat- og erhvervsforsikringer, du har brug for.

Samarbejdet med Tryg går mere end 30 år tilbage, og den fælles forsikringsordning sikrer det bedste forsikringstilbud til det størst mulige antal medlemmer. Tryg får en fast andel af præmien for at administrere ordningen. Er der overskud i ordningen, bliver det samlet i en reservefond, der skal sikre Lægeforeningens medlemmer mod at præmierne stiger, hvis der er år med mange skader.

Privatforsikringer hos Tryg

Når du tegner forsikring via Lægeforeningens ordning i Tryg, skal du ikke også forhandle prisen. Det er alene dine forsikringsforhold, der afgør præmien. Du kan få yderligere rabat, hvis du samler flere forsikringer i ordningen.

Privatforsikringer hos Tryg

Særlige fordele for alle private forsikringstagere

Tryg ID: Sikrer dig og din familie ved ID-tyveri og økonomisk misbrug på nettet.

Mulighed for gratis alarm på din indboforsikring: Indbo er altid sumløs – så der er ingen risiko for underforsikring.

Adgang til hotlinen Tryg i Livet: Giver anonym rådgivning, hvis livet ikke går som ventet.

Lægetaske: Særlig dækning i forhold til tyveri.

Klik på pilen og se alle privatforsikringer, beregn din pris og få et tilbud

Erhvervsforsikringer hos Tryg

Lægeforeningen og Tryg har gjort det enklere at vælge de helt rigtige forsikringer til din klinik.

Vi har skræddersyet tre forsikringspakker, så du nemt kan vælge en forsikringspakke, der passer til din klinik. Få styr på forsikring af dine værdier (f.eks. medicinlager, instrumenter, data og it-udstyr), dig selv, dine medarbejdere og dit ansvar.

Har du kun behov for de lovpligtige og mest nødvendige forsikringer, eller har du behov for yderligere sikring af klinikken, så du ikke behøver at bekymre dig? Du kan vælge mellem Basis, Udvidet og Super, og få tilpasset pakken ud fra dine behov.

Erhvervsforsikringer hos Tryg

Som medlem af Lægeforeningen får din klinik ekstra dækninger uden beregning som en del af Klinikforsikringen.
Du får blandt andet:

Cyberforsikringen eProtect: Du får f.eks. professionel rådgivning og hjælp til reetablering af data ved et hacker- eller virusangreb.

Medicin på køl: Du får erstatning, hvis der sker fejl i køleanlægget, en strømafbrydelse eller lignende, som resulterer i skade på din medicin.

Netbanktyveri: Du får erstatning ved elektronisk indbrud i virksomhedens netbank med op til 5 millioner kroner.

Retshjælp: Du får dækket udgifter til f.eks. advokat hvis der er en tvist, hvor det bliver vurderet rimeligt at føre sag.

Pludselige skader: Du får dækning ved en pludselig fysisk skade på dit udstyr og genstande i klinikken.

Klinik i lejede lokaler: Tryg hjælper dig, hvis ejerens bygningsforsikring rejser krav mod dig.

Klik på pilen og læs mere om alle erhvervsforsikringerne, og bestil et tilbud

Patientforsikring

I visse situationer er du forpligtet ved lov til at have en patientforsikring. Patientforsikringen dækker patientskader, som er sket uden for overenskomst.

Patientforsikring

Du er forpligtet ved lov til at have en patientforsikring, hvis du:

Har en speciallægepraksis med eller uden ydernummer
Som læge med ret til selvstændigt virke driver klinik uden for overenskomst med regionen (behandlinger mod privat honorar eller betaling via sundhedsforsikring).
Der er dog ikke forsikringspligt for behandling af patienter, der er blevet henvist fra praktiserende læger. Denne type behandling er forsat dækket af det offentlige.

Klik på pilen og få mere om patientforsikringen og få et tilbud hos Tryg