Gå til indhold

Med compassion i kitlen - vis omsorg for dig selv og din patient - Fysisk og virtuelt medlemsmøde mandag den 4. marts 2024

Nyhed Lægeforeningen Syddanmark

To compassion-eksperter udfolder begreberne compassion og self-compassion, og hvordan man med compassion kan træne evnen til at udvise omsorg og derved forbedre sin mentale robusthed i en ellers presset klinisk hverdag.

Med compassion i kitlen - vis omsorg for dig selv og din patient

Kære medlem af Lægeforeningen

Vi har hermed fornøjelsen at invitere til både fysisk og virtuelt medlemsmøde mandag den 4. marts 2024 kl. 17.00 - 19.00.

Tilbring en aften hvor vi i selskab med to compassion-eksperter udfolder begreberne compassion og self-compassion, og som vil fortælle om, hvordan man med compassion kan træne evnen til at udvise omsorg og derved forbedre sin mentale robusthed i en ellers presset klinisk hverdag. 

Vi har inviteret:

  • Lone Svenningsen Praktiserende læge. Indehaver af Center for mental sundhed og compassion samt compassionunderviser på Esbjerg Sygehus.
  • Jane Clemensen, Centerleder for Center for Compassion i Sundhedsvæsenet, SDU

Det fysiske møde er forbeholdt medlemmer i Lægeforeningen Syddanmark.  

Ved tilmelding til det fysiske møder giver du derved accept af, at du er bekendt med, der bliver filmet i lokalet, og at du muligvis fremkommer på livestreamingen. 

Tilmeld dig senest d. 26. februar kl. 12.00. 

Ønsker du at deltage i foredraget på Hotel Koldingfjord – Tilmeld dig her

Ønsker du at livestreame foredraget - Tilmeld dig her

på vegne af

Lægeforeninge Syddanmark