Gå til indhold

Depression - gamle og nye behandlinger, Fysisk og virtuelt Medlemsmøde for alle medlemmer af Lægeforeningen 11. marts kl. 17.00 - 18.30

Nyhed Lægeforeningen Midtjylland

Er du medlem i Midtjylland har du mulighed for både at deltage fysisk og virtuelt. Medlemmer i resten af landet er velkomne til at deltage virtuelt.

Lægeforeningen Midtjyllands bestyrelse inviterer, i samarbejde med FPL- Midtjylland, til medlemsmøde mandag den 11. marts kl. 17.00 - 18.30 i auditorium G206-145, Aarhus Universitetshospital. 

Oplægsholder: Poul Videbech, Overlæge og professor, Psykiatrisk Center Glostrup, Institut for Klinisk Medicin ved KU og leder, Center for Neuropsykiatrisk Depressionsforskning.

Forskning viser, at nogle patienter ikke har effekt af antidepressiv medicin eller psykoterapi. Derfor vil man nu prøve ny behandlingsform med magnetstimulation, psykedeliske stoffer, og andre nye præparater. Poul vil ligeledes komme ind på elektrochokbehandling. 

Den 23. januar bragte Ugeskriftet en artikel med titlen: Behandling af psykiatriske lidelser med psykedelika, v. Poul Videbech. 
Find artiklen her; https://ugeskriftet.dk/videnskab/behandling-af-psykiatriske-lidelser-med-psykedelika 

Kl. 16.45 kaffe og kage

Kl. 17.00 Oplæg

Kl. 18.30 Let anretning 

Grundet kamerahold i auditorium skal vi gøre opmærksom på, du ved tilmelding af fysisk tilstedeværelse dermed giver tilladelse til at blive filmet. 

Fysisk - tilmeld dig her

Virtuelt - tilmeld dig her

Arrangeret af 

Foreningen af Pensionerede Læger og Lægeforeningen Midtjylland