Gå til indhold

Administrerende direktør Bente Hyldahl Fogh fratræder posten som direktør for Lægeforeningen

Nyhed Lægeforeningen

Bestyrelsen har med fokus på den langsigtede strategi for Lægeforeningen drøftet behovet for forandring. Bente Hyldahl Fogh har på baggrund af parternes dialog ønsket at stoppe i Lægeforeningen, og der er derfor indgået en fratrædelsesaftale. Overdragelse af Bente Hyldahl Foghs arbejdsopgaver er igangsat, og når det er gennemført stopper Bente som direktør. 
 
”Bente har siden 2006 været direktør for Lægeforeningen, og vi har meget at takke Bente for. Hun har ydet en kæmpe indsats både overfor medlemmer, politikere og medarbejdere og har arbejdet dygtigt, loyalt og respektfuldt for foreningen og dens interesser. Vi ønsker Bente held og lykke”, udtaler Lægeforeningens formand Camilla Noelle Rathcke. 
 
Bente Hyldahl Fogh udtaler: ”Nye udfordringer for foreningen gør det naturligt, at jeg træder tilbage nu, og jeg glæder mig til at kunne beskæftige mig med andre ting. Jeg ønsker Lægeforeningen alt det bedste.” 
 
Bestyrelsen har iværksat en proces med henblik at finde en ny direktør for Lægeforeningen. Denne proces forventes at tage et halvt års tid, og i den mellemliggende periode vil politisk chef Camilla Vejlø Hartling blive konstitueret som direktør for Lægeforeningen. 
 
Når pandemien tillader det, vil Lægeforeningen være vært ved en reception for Bente Hyldahl Fogh.