Gå til indhold

Afdelingslægeprojektet: Rammeaftale på plads i Region Sjælland

Nyhed Yngre Læger

​Nu er rammerne faldet på plads, så der kan søges projektmidler til at fremme afdelingslægers karriereudvikling i Region Sjælland. Rammeaftalen betyder, at Regionen og Yngre Læger nu er enige om fx takster for honorering af afdelingslægerne, der deltager i projekter, men også hvilke temaer, man skal søge indenfor. Erik Døssing, der er tovholder for afdelingslæge-projektet i Sjælland, er godt tilfreds med, at aftalen omsider er landet:

”Jeg synes, at det er rigtig dejligt, at vi nu har rammerne på plads, så vi kan gå ind i den næste fase, som bliver meget spændende – nemlig at modtage ansøgninger og få sat en masse projekter i gang”, siger Erik Døssing og fortsætter med en opfordring:

”Som afdelingslæger skal I ikke holde jer tilbage. Søg, søg og søg. Det er nu, at vi skal udfordre rammerne for afdelingslægens stilling og komme med kreative bud på, hvordan vi ser fremtidens arbejdsmarked for os. Husk også på, at man fx sagtens kan lave et projekt som en gruppe. Det kunne være spændende at modtage ansøgninger fra flere afdelingslæger, som går sammen om et projekt. Herudover kan det også være mere konkrete og nuværende funktioner som uddannelses-koordinerende læger, der kan søge midler til udvikling af deres funktion, eller projekter, der har som formål at arrangere afdelingslæge-dage eller møder”, siger Erik Døssing. 

Ansøgningsfristen er 31. maj 2022, og man er meget velkommen til at kontakte og sparre med Erik Døssing, HR eller sin nærmeste leder.  Kontakt: Erik Døssing: erik.doessing@trpost.dk