Gå til indhold

Din pension er vigtig – husk at stemme

Nyhed Yngre Læger

Lige meget om du er ung, gammel, nyuddannet læge eller senior speciallæge er det vigtigt, at du forholder dig til din pension.

Nu kan du stemme på din foretrukne kandidat til generalforsamlingen til Lægernes Pension. Helga Schultz, forperson for Yngre Læger opfordrer alle til at stemme:

”Det har stor betydning for størrelsen af din pension, hvordan vores pensionskasse agerer. Og det er vores allesammens ansvar, at den store formue som pensionskassen administrerer bringes i spil på en måde, vi som indbetalere kan stå inde for. Derfor er det afgørende, at vi gør vores indflydelse gældende ved den årlige generalforsamling. Vi lægger linjen for investeringer og vi vælger de lægelige repræsentanter til pensionskassens bestyrelse”, siger Helga Schultz.

Det vigtigste er, at du får stemt og gerne på en af de 40 kandidater fra Yngre Læger, der stiller op.

Helga Schultz, forperson Yngre Læger

Du kan stemme indtil den 7. februar 2024

Frem til den 7. februar 2024 kl. 12.00 kan du være med til at afgøre, hvem der skal repræsentere dine interesser og værdier i Lægernes Pension. Her kan du være med til at sikre, og at du har en god pensionsordning, der er tilpasset dine behov.

Yngre Læger er opstillet med 40 kandidater, som du kan stemme på.

Sammen med de andre forhandlingsberettigede organisationer bakker Yngre Læger op om Lægeforeningens liste, der stiller op på et fælles valggrundlag. Lægeforeningens liste arbejder for høje, langsigtede afkast til medlemmerne kombineret med respekt for menneskerettigheder, miljø, klima og antikorruption. Lægeforeningens liste går ind for ligestilling og er imod diskrimination af enhver art, også på pensionsområdet.