Gå til indhold

Dybt tragisk, at læge, som blev stukket ned, har mistet livet på at udføre sit arbejde

Nyhed Lægeforeningen

Det er med sorg og forfærdelse, at Lægeforeningen har modtaget besked om, at den læge, som forleden blev stukket ned på et hjemmebesøg, er afgået ved døden.


 


Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke udtaler:


 


”Det er dybt tragisk, at en læge har mistet livet på at udføre sit arbejde. Det berører mig meget - den slags må ikke ske. Min dybeste medfølelse går til lægens pårørende,” siger Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke.


 


”Vi kender ikke alle omstændigheder i denne sag, men jeg håber meget, at alle som er berørt af denne tragiske sag, får den hjælp, de har brug for. Fra Lægeforeningens side har vi fokus på, om lægens eventuelle kollegaer har brug for opfølgning eller rådgivning,” forklarer Camilla Rathcke, Lægeforeningens formand.


 


”Jeg er forfærdet over denne sag, det er helt uacceptabelt, at blandt andet læger kan risikere liv og helbred ved at passe deres arbejde. Vi vil søge kendskab til de nærmere omstændigheder, så vi kan rette fokus på, hvordan vi bedst forebygger situationer som disse,” uddyber Camilla Rathcke, formand for Lægeforeningen.