Gå til indhold

Jørgen Skadborg genvalgt som formand for PLO

Nyhed PLO

På PLO’s repræsentantskabsmøde lørdag er den siddende formand, Jørgen Skadborg, uden modkandidat blevet valgt som formand for en ny, toårig valgperiode.

"

Jørgen Skadborg er 54 år gammel og til daglig praktiserende læge i Billund i Region Syddanmark. Han er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1995 og har virket som praktiserende læge i 21 år.


Jørgen Skadborg blev 8. oktober 2020 konstitueret som formand for PLO, og 21. november 2020 blev han valgt som formand for den resterende del af sidste valgperiode.


På repræsentantskabsmødet lørdag blev Gunver Lillevang (PLO-Sjælland) desuden indstillet som ny repræsentant for PLO i Lægeforeningens bestyrelse. Hun afløser Tue Flindt Müller (også fra PLO-Sjælland), hvis funktionstid er udløbet.


Gunver Lillevang fortsætter som medlem af PLO’s bestyrelse frem til næste repræsentantskabsmøde i november, hvor hendes funktionstid i PLO’s bestyrelse udløber.

Herudover blev Lægeforeningens næstformand Anna Mette Nathan (PLO-Hovedstaden) indstillet til en ny tre-årig periode som PLO’s anden repræsentant i Lægeforeningens bestyrelse.


Læs mere om PLO's repræsentantskabsmøde her.

 


"