Gå til indhold

Johan Reventlow er genvalgt som formand for Lægeforeningen Sjælland

Nyhed Lægeforeningen Lægeforeningen Sjælland

Den siddende formand for Lægeforeningen Sjælland, Johan Reventlow, er blevet genvalgt.  Johan Reventlow er praktiserende læge, og som genvalgt formand ser han frem til det fortsatte politiske arbejde for læger i regionen:

"Jeg ser frem til at forsætte det gode politiske arbejde i Lægeforeningen Sjælland. Mit ønske er, at vi fortsat kan bidrage til udviklingen af Sundhedsvæsenet i Region Sjælland. Vi har i regionen store udfordringer, og det er vigtigt at såvel rekruttering til speciallæge og uddannelsesstillingerne styrkes, for at udligne den store ulighed der er i regionen,” siger Johan Reventlow.

Johan Reventlow arbejder som praktiserende læge i en delepraksis i Slagelse, og er praksiskonsulent i Slagelse Kommune og på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Han har derfor en bred kontaktflade til sundhedsvæsenet i regionen.

”Lægeforeningen Sjælland holder to årlige dialogmøder med regionsrådets medlemmer, hvor vi drøfter aktuelle sundhedspolitiske temaer, er vigtige for at skabe en fælles forståelse af situationen.  I Lægeforeningen Sjælland kommer vi også til at følge arbejdet med den strategiske samarbejdsaftale mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland tæt, og vil forsat have et stort fokus på prioritering og rekruttering," forklarer den genvalgte formand.
 
Johan Reventlow er 71 år og bor mellem Slagelse og Sorø sammen med sin hustru, professor Susanne Reventlow.