Gå til indhold

Kom til foredrag om checkpoint immunterapi i onkologien

Nyhed Lægeforeningen Syddanmark

De senere år er der sket stor ændring af den onkologiske behandling med indførsel af checkpoint immunterapi. Dette har forbedret overlevelsen for patienterne men har også medført nye bivirkninger, som involverer mange lægelige specialer. Lægeforeningen Syddanmark inviterer til gratis foredrag den 18. april på Koldingfjord.

Bliv opdateret med nyeste viden om dette interessante felt, når vi inviterer til foredrag med en af pionererne indenfor translationel kræftforskning, professor Frede Donskov. Aftenens foredrag gennemgår historien for udviklingen af checkpoint immunterapi, aktuel status samt principper for bivirkningshåndtering.

Frede Donskov er netop tiltrådt i nyoprettet professorat i forbindelse med opstart af kandidatuddannelsen i medicin i Esbjerg, hvor han skal styrke forskningen i kræft, compassion og onkologisk behandling på Esbjerg Sygehus, Syddansk Universitetshospital.

Del gerne invitationen i dit netværk, og tag en kollega med under armen.

Den 18. april 2023 kl. 17-19 på Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding

Foredraget er arrangeret af Foreningen af Pensionerede Læger. Det er gratis og åbent for alle læger, som er medlem af Lægeforeningen Syddanmark.

Tilmelding dig her senest den 5. april 2023.