Gå til indhold

Nye PLO-formænd i Syddanmark og Nordjylland

Nyhed PLO

Mandag aften konstituerede fire ud af fem regioner sig oven på valget til de regionale bestyrelser (PLO-R), som sluttede i sidste uge. I Syddanmark bliver Birgitte Ries Møller ny formand, mens Charlotte Lønskov Jensen er ny formand i Nordjylland. I Sjælland fortsætter Camilla Høegh-Guldberg som formand, mens den konstituerede formand Peder Reistad fortsætter som formand for PLO-Hovedstaden. De nye formænd tager over fra årsskiftet.

I PLO-Syddanmark overtager Birgitte Ries Møller 1. januar formandskasketten fra Peter Barkholt. 58-årige Birgitte Ries Møller har tidligere været formand for PLO-Syddanmark og også tidligere siddet i PLO’s bestyrelse. Hun er til dagligt praktiserende læge i Odense. Som næstformand får hun Michael Haslund, der er 44 år og ligeledes praktiserende læge i Odense.


I PLO-Nordjylland skifter 50-årige Charlotte Lønskov Jensen efter nytår titlen som næstformand ud med titlen som formand. Hun tager over fra Annemette Alstrup. Charlotte Lønskov Jensen er praktiserende læge i Aalborg Kommune. Ny næstformand i Nordjylland er Dinah Høngaard, 41 år og praktiserende læge i Hjørring Kommune.


I PLO-Hovedstaden blev den konstituerede formand 50-årige Peder Reistad valgt til formand. Næstformand bliver Jørgen Steen Andersen (59 år). De er til daglig praktiserende læger i hhv. Fredensborg og Ballerup Kommuner.


I PLO-Sjælland var der genvalg til formand Camilla Høegh-Guldberg (50 år) og til næstformand Peter Wied (59). De er til dagligt praktiserende læger i hhv. Vordingborg og Guldborgsund Kommuner.


PLO-Midtjylland holder først konstituerende møde den 16. december.


PLO-Syddanmark


  • Formand: Birgitte Ries Møller

  • Næstformand: Michael Haslund

PLO-Nordjylland


  • Formand: Charlotte Lønskov Jensen

  • Næstformand: Dinah Høngaard

PLO-Hovedstaden


  • Formand: Peder Reistad

  • Næstformand: Jørgen Steen Andersen

PLO-Sjælland


  • Formand: Camilla Høegh-Guldberg

  • Næstformand: Peter Wied

PLO-Midtjylland 


Har konstituerende møde den 16. december