Gå til indhold

OK24 startskud: Hvad er vigtigst for dig?

Nyhed Yngre Læger

Om et år skal overenskomsten for alle offentligt ansatte yngre læger fornyes. Men for at forberede kravene fra Yngre Læger bedst muligt, vil vi gerne høre fra dig. Hvor skal vores fokus ligge?

Om et år skal overenskomsten for alle offentligt ansatte yngre læger fornyes. Det gælder for dig, uanset om du er KBU-læge, forsker, er ansat i en uklassificeret stilling, er uddannelseslæge eller er speciallæge. Og det gælder uanset om du er ansat i en region, i staten eller i en kommune.

Inden selve overenskomstforhandlingerne starter, udveksler parterne deres krav. For Yngre Læger betyder det, at vi afleverer vores krav til de offentlige arbejdsgivere og tilsvarende modtager krav fra dem.

Kom til medlemsmøde

Men for at forberede kravene fra Yngre Læger bedst muligt, vil vi gerne høre fra dig. Hvilke udfordringer støder du på i dit lægeliv? Er der dele af overenskomsten, som ikke passer til dagligdagen?

I løbet af de kommende måneder afholder Yngre Læger regionale møder, hvor du kan høre mere om overenskomstforhandlingerne og give dit bud på, hvilke krav Yngre Læger skal stille til arbejdsgiverne. Din TR eller FTR vil også invitere til drøftelse af det på din arbejdsplads.

Læger holder frokostmøde på hospital.
Du kan deltage i medlemsmøder over hele landet. Kom med dine ideer til, hvilke krav Yngre Læger skal stille til arbejdsgiverne.

Alle kan komme med input

Kom med dit input og ideer til forbedringer af overenskomsten, så vi får et så bredt billede som muligt af, hvad der påvirker dit arbejdsliv. Hvor skal vores fokus ligge?

Du har også mulighed for at sende dine ideer direkte til Yngre Læger via vores OK24 side. Vi håber at høre fra så mange som muligt.

Du vil snarest modtage en mail om de regionale møder i nærheden af dig og du kan også deltage i medlemsmøder lokalt. Allerede nu kan du se en samlet oversigt over de regionale møder på Yngre Lægers OK24-site. Her har vi ligeledes samlet en tidslinje over de kommende overenskomstforhandlinger og en oversigt over, hvem Yngre Lægers forhandlingsdelegation består af, samt hvem vi skal forhandle med.