Gå til indhold

PLO takker LEGO for at donere værnemidler under corona-epidemien

Nyhed PLO

I foråret sidste år, da første bølge af corona-epidemien skyllede ind over Danmark, var det småt med værnemidler i hele landet. LEGO donerede derfor visirer til praktiserende læger og personalet i almen praksis i Region Syddanmark. Det er formanden for PLO-Syddanmark taknemmelig for.

"

”Da Danmark i foråret 2020 lukkede ned, blev sundhedssektorens lagre af værnemidler hurtigt brugt op, og vi praktiserende læger blev bedt om at aflevere vores værnemidler til landets sygehuse,” forklarer formand for de praktiserende læger i Region Syddanmark (PLO-Syddanmark) Birgitte Ries Møller.  


”Mange kontakter med patienterne kunne klares over telefon eller video. Men de praktiserende læger så fortsat en del patienter i praksis på trods af manglen på værnemidler, selv om det skabte utryghed og frygt for smitte både blandt lægerne og vores patienter. I den svære tid var vi glade for, at LEGO som en stor privat virksomhed viste vilje til at hjælpe i eget lokalområde og huskede de praktiserende lægers små virksomheder. ”


”Vi praktiserede læger i Region Syddanmark er taknemmelige for, at LEGO i løbet af april måned 2020 producerede og afleverede 9.000 visirer fordelt på seks adresser i Region Syddanmark til brug for læger og personale i almen praksis,” slutter formand for PLO- Syddanmark Birgitte Ries Møller.

PLO-Syddanmark har derfor nu sendt en hilsen og en stor buket blomster til LEGO med tak for den store hjælp virksomheden ydede til glæde for læger og patienter i Region Syddanmark.


 


"