Gå til indhold

Tre nye medlemmer af bestyrelsen

Nyhed Overlægeforeningen

Overlæge Morten Olskjær Holm, ledende overlæge Susanne Scheppan og overlæge Louise Vibede er nye medlemmer af Overlægeforeningens bestyrelse.

Louise Vibede, Morten Olskjær Holm og Susanne Scheppan blev valgt på foreningens repræsentantskabsmøde i Vejle 5. oktober 2024

Susanne Scheppan er speciallæge i anæstesiologi og uddannelsesansvarlig ledende overlæge, Bedøvelse og Operation Syd på Aarhus Universitetshospital. Hun har bl.a. været næstformand i Det Regionale Overlægeråd i Region Midtjylland, formand for Lægeforening Midtjylland, formand for Lægeforeningens Lægeansvarsudvalg og er medlem af Lægeforeningens Uddannelsesudvalg.

Morten Olskjær Holm er 42 år og speciallæge i anæstesiologi. Han er overlæge ved Klinisk Anæstesi på OUH og tillidsrepræsentant for overlægerne i Odense og Svendborg og desuden talsperson for tillidsrepræsentanterne i Region Syddanmark.

Overlæge Louise Vibede er speciallæge i pædiatri og arbejder i Region Nordjylland som neonatolog og er med i Overlægeforeningens arbejdsmiljøudvalg. Hun har desuden været medlem af Det Regionale Overlægeråd i Region Nordjylland og har været medlem af repræsentantskabet siden 2021. Som yngre læge var hun bl.a. næstformand for YL i Region Nordjylland.

Herudover blev Christina Frøslev-Friis og Britta Ørnfelt Lund genvalgt til bestyrelsen. Christina Frøslev-Friis er 44 år, speciallæge i anæstesi og intensiv medicin og cheflæge på Sygehus Sønderjylland. Britta Ørnfelt Lund er speciallæge i almen medicin og akutmedicin og arbejder som uddannelsesansvarlig overlæge på Akutafdelingen på Esbjerg Sygehus.

Alle blev valgt uden kampvalg, da overlæge Bjarne Rønde Kristensen valgte at træde ud af bestyrelsen efter fire år for at give plads til nye kræfter. Næstformand Niels Juul afgik efter seks år som medlem af bestyrelsen.

Overlægeforeningens bestyrelse består herudover af Susanne Wammen (formand), Bjarne Skjødt Hjaltalin, Johannes Krogh og Klaus Peder Klausen.