Gå til indhold

Jørgen Skadborg genvalgt for anden gang

Nyhed PLO

På PLO’s repræsentantskabsmøde er siddende formand, Jørgen Skadborg, uden modkandidat, blevet genvalgt som formand for en ny, toårig periode.

Klassisk portrætfoto af Jørgen Skadborg med mørkegrå baggrund
Jørgen Skadborg, PLO's formand, er til daglig praktiserende læge i Billund.

"Jeg er ydmyg og taknemmelig for at få lov til at stå ved roret i en tid med tårnhøje forventninger til almen praksis på vej mod strukturelle forandringer i sundhedsvæsenet,” udtaler Jørgen Skadborg, efter PLO's repræsentantskab genvalgte ham i eftermiddag på sit ordinære møde i København. 

“Det er vigtigt for mig som formand, at aktørerne omkring os oplever, at PLO tager medansvar for udviklingen og lytter. Vi ønsker samarbejdet og dialogen."

"Det skal gerne være vores kendetegn, at vi byder ind med løsningsforslag, der tilgodeser patienternes behov, høj kvalitet - og samtidigt er realistiske. Lige netop det er også en grund til, at jeg lægger stor vægt på feedback og dialog med mit bagland og alle medlemmerne,” siger han også. 

Jørgen Skadborg er 56 år og praktiserende læge i Billund i Region Syddanmark. Han er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1995 og har virket som praktiserende læge i 23 år.

Læs også: "Mit håb er, at Folketingets ambition om 5000 praktiserende læger forstås som en ret gennemgribende strukturforandring”

Karrieren som formand for PLO startede i 2020, da han blev konstitueret som formand i efteråret og ikke længe efter blev valgt som formand. Han blev genvalgt i foråret 2021, og er nu altså genvalgt for anden gang.

Læs mere om PLO's repræsentantskabsmøde

Relaterede Nyheder