Gå til indhold

FAKL nyt Webinar om det kommunale sundheds- og ældreområde i udvikling

Kære medlemmer

Verdens freden er i disse dage i den grad truet, og der er mange mennesker, der går en svær og uvis fremtid i møde, det er helt almindelige mennesker, som lever ganske tæt på vores grænser.

Jeg bliver både meget taknemlig og glad, når jeg ser og hører, hvordan mange danskere forsøger at hjælpe de mange mennesker, som er blevet berørt af krigshandlingerne.

Vi er privilegeret, at vi bor i et fredfyldt land og har ressourcerne til at hjælpe, i denne desværre kun lige begyndte humanitære katastrofe og hermed en kæmpe tak til alle jer, der yder et bidrag på den ene eller anden måde.

Selv om skyerne imod øst er både mørke og dystre, så er foråret alligevel forsigtigt på vej, og det ser ud til, at både kulden og covid-19 er ved langsomt at slippe sit tag i os alle.

Det betyder, at mange af jer nu får tid til nye ( eller gamle) opgaver, som ikke i samme grad er relateret til covid-19. Måske kan vi tage nogle af vores (gode) erfaringer fra pandemien med og bygge videre på.

KL har annonceret et (gratis) webinar om emnet, som jeg gerne vil opfordre jer til at deltage i. Webinaret er allerede på mandag den 7. marts 2022, kl. 14-15:30

KL skriver om det:

Webinar om det kommunale sundheds- og ældreområde i udvikling

Hvilke erfaringer fra pandemien har styrket os til bedre omstilling? Sundhedsvæsenet er i evig udvikling, til sommer træder klyngesamarbejdet i kraft, og forhåbentligt præsenterer regeringen snart sin sundhedsreform. Men hvad skal der til for at komme igennem disse omstillinger på en patientsikker og holdbar måde – også for personalet? Det får du bud på, på webinaret.

Med venlig hilsen

Lene Annette Norberg
Socialoverlæge
Formand for FAKL