Gå til indhold

FAKL nyt Temadag i FAKL-regi mandag den 7/11 kl. 12 i Domus (29/9-22)

Temadag i FAKL-regi mandag den 7. november 2022 kl. 12.00 i Domus Medica


Som allerede omtalt i tidligere nyhedsbreve, har vi fået to meget kompetente oplægsholdere. Nemlig Noemi Katznelson, professor og ungdomsforsker og til daglig leder af Ungdomsforskning ved Aalborg Universitetshospital, og Henrik Thiesen, overlæge i SundhedsTeam, Center for udsatte voksne og familier i Københavns Kommune.

De vil fortælle om unge på kanten af samfundet og misbrugsbehandling af særligt udsatte grupper.

Der er lagt op til en super spændende eftermiddag, som I ikke vil gå glip af.

Så husk at tilmelde jer via linket i den mail, som Mie Dam fra FAS´ sekretariat har udsendt personligt til jer alle d. 22. august.

Har I kolleger på det kommunale område, som er medlem af Lægeforeningen, men ikke medlem af FAKL, og som kunne være interesseret i også at deltage, så kan de skrive til Mie Dam for tilmelding: amd.fas@dadl.dk

FAKL´s medlemmer har naturligvis fortrinsret, men sidste frist for tilmelding for at sikre sig en plads er mandag d. 3. oktober.

Herefter har vi i bestyrelsen valgt at udbyde evt. ledige pladser til andre medlemmer i Foreningen af speciallæger (FAS), da vi forventer, at mange andre læger kan finde dagens temaer og oplægsholdere interessante.

Det er gratis for FAKL´s medlemmer at deltage, og hvis din arbejdsgiver ikke kan/vil afholde udgiften til transport, kan du som FAKL medlem få omkostningerne til  alm. DSB/ offentlig transport refunderet efterfølgende, du skal dog selv lægge ud. 

Vi glæder os i bestyrelsen til at se så mange FAKL medlemmer som muligt til temadagen den 7. november 2022.

Venlig hilsen
Lene Annette Norberg
Formand for FAKL