Gå til indhold

FAKL nyt Temadag, generalforsamling og ny hjemmeside (5/12-22)

Temadag, generalforsamling og ny hjemmeside


Kære FAKL medlemmer

Vi afholdt den 7. november vores årlige temadag med overskriften ”Unge på kanten af samfundet”.

Der var to meget inspirerende og vidende oplægsholdere, Noemi Katznelson samt Henrik Thiesen, som kom langt omkring og gjorde os klogere på den kommende generation af unge.

Tak til de medlemmer, der kom og støttede op om denne dag, som bestyrelsen og sekretariatet havde lagt et stort arbejde i. Jeg håber, I alle  fik en god oplevelse og ikke mindst mere viden om, hvad der kendetegner disse unge, og hvad der udfordrer og motiverer dem. 

Vi modtager i bestyrelsen gerne forslag fra jer medlemmer om emner eller oplægsholdere, vi kan bruge på de årlige temadage.

Generalforsamling
Efterfølgende havde vi en fin generalforsamling, som du kan læse mere om i referatet, som findes på FAKL's hjemmeside.

Den nye bestyrelse mødtes kort og konstituerede sig umiddelbart efter GF. Referat af dette møde kan ligeledes læses på vores hjemmeside.

Vi sluttede dagen af for de medlemmer, der havde tid, lyst og mulighed for det, med en hyggelig  middag i Domus Medicas fine lokaler.

Tak til alle der deltog og ikke mindst jer, der på forskellig vis bidrog til afviklingen af dagen.

Ny hjemmeside
Læger.dk er en fælles platform for alle læger og er udviklet i et samarbejde mellem Lægeforeningen, Yngre Læger, PLO og FAS.

Her finder du genveje til rådgivning og støtte, kurser og arrangementer, nyheder fra foreningerne samt information om dit medlemskab. Du kan fortsat let finde de enkelte foreninger med indhold om f.eks. dit arbejdsliv via forside og topmenu.

På den nye hjemmeside har FAKL fået sin egen forside, hvor du bl.a. nemt finder relevant information om løn, overenskomst og forhold vedr. dit arbejdsliv.

Du kan se den nye side her.

I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår!

Mvh
Lene Annette Norberg
Formand for FAKL