Gå til indhold

FAKL nyt Temadag og generalforsamling 6. november 2023

Udsendt 25. maj 2023

Kære medlemmer

Så er der igen nyt fra FAKL, hvor vi er i fuld gang med at planlægge efterårets temadag og generalforsamling.

Temadag: Mænds helbred

Flere af jer har efterspurgt det emne, vi oprindeligt havde planlagt om ”Mænds helbred” med psykolog Svend Aage Madsen i efteråret 2021. Det blev desværre aflyst med kort varsel, da han blev syg på dagen.

Vi har nu været heldige igen at få en aftale med Svend Aage Madsen, mandag den 6. november 2023, så vi håber, mange af jer har mulighed og lyst til at deltage.

Denne gang satser vi på at dedikere det meste af eftermiddagen til hans oplæg og diskussion omkring emnet, hvorfor vi kun har en oplægsholder. Vi håber på den måde at kunne dække et bredt område omkring mænds helbred fra ”vugge til krukke” og dermed forhåbentligt komme omkring de fleste af medlemmernes snitflader til mænds såvel mentale som  fysiske helbred.

Så reserver derfor allerede nu den 6. nov. 2023 i din kalender og få mulighed for at få faglig indsigt i emnet, men også en spændende og hyggelig dag sammen med kolleger fra hele landet.

Lægefaglige grupper

Da vi jo er en lille forening, modtager bestyrelsen gerne forslag til eventuelt andre lægefaglige kolleger/grupper, vi som kommunalt ansatte læger har snitflader til eller på anden vis samarbejder med omkring mænds helbred, og vi derfor måske (hvis der bliver plads) kan invitere til at deltage på temadagen.

Hvis du har et forslag til en eller flere lægefaglige grupper (gerne med evt. kontaktinformationer til dem) som du synes, vi i bestyrelsen bør overveje at sende en invitation ud til, så skriv til:lano@odense.dk inden den 1. juni 2023, så drøfter vi mulighederne på et bestyrelsesmøde.     

Men der er heldigvis stadig lang tid til efteråret, så jeg håber I alle får mulighed for at nyde det smukke vejr og forårets fantastiske farver og blomster lige nu.

Lene Annette Norberg
Formand for FAKL