Gå til indhold

FAPS-Nyt 56/2023 Husk at registrere, hvis din klinik har lukket en eller flere dage i juleferien

Nyhed Faps-Nyt

Kære praktiserende speciallæger

Dette er en reminder om, at alle speciallæger har en overenskomstmæssig forpligtigelse til at registrere alle klinikkens lukkedage – herunder også juleferien – i FAPS-Fri-Ferie modulet i jeres lægepraksissystem.

Mange klinikker holder lukket i juleferien, og det er derfor vigtigt at registrere lukkedagene korrekt. Ellers fremstår klinikkerne som åbne i Min Læge appen og på Sundhed.dk, og så kommer patienterne til at ringe forgæves.

Du skal ikke længere registrere klinikkens lukkedage på Sundhed.dk, men din registrering i FAPS-Fri-Ferie modulet vil også fremgå af Sundhed.dk. (Hvis du alligevel registrerer fravær på Sundhed.dk, så vil dette ikke fremgår af Min Læge appen, og almen praksis kan hellere ikke se jeres lukkedage.)

Husk samtidig at registrere klinikkens bagomnummer i FAPS-Fri-Ferie modulet, hvis du endnu ikke har fået det gjort.

Videresend dette FAPS-Nyt til din sekretær, hvis det ikke er dig selv, der står for at registrere lukkedage og bagomnummer.

Det er vigtigt at din sekretær er fortrolig med at registrere lukkedage i FAPS-Fri-Ferie, så hun kan gøre det for dig den dag, du måtte blive syg.

Vejledning til registrering af lukkedage og bagomnummer findes her.

Venlig hilsen
Sekretariatet