Gå til indhold

FAPS-Nyt 58/2023 Ledelseskurser udbudt af Speciallægernes Kursusudvalg

Nyhed Faps-Nyt

Ledelseskursus for erfarne praktiserende speciallæger 3. - 6. juni 2024

Du har været klinikejer i mere end tre år og har lyst til at reflektere over din klinik og dit arbejdsliv for at kunne træffe kvalificerede beslutninger om de områder, hvor du ønsker udvikling.

Du kommer til at arbejde med udarbejdelse af en tilstandsrapport for klinikken, hvor du identificerer klinikkens udviklingsområder, kortlægger dine værdier som klinikejer, udarbejder en handleplan for klinikkens fremtid og får gode ideer og konkrete redskaber til, hvordan du kommer fra start, og hvad du skal være opmærksom på undervejs.

Efter kurset har du en handleplan for klinikkens udvikling, din personlige udvikling og for et fortsat godt arbejdsliv med tilbage til klinikken.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Speciallægen som leder 26. - 27. juni 2024

Du er speciallæge og har lyst til at udvikle rollen som personaleleder. Du ved, at rollen som personaleleder er en vigtig forudsætning for at kunne varetage de mange opgaver, der gennemstrømmer din speciallægepraksis, med succes.  Samtidig ved du, at det at skabe en god arbejdsplads for alle medarbejdere er en udfordring for de fleste ledere.

Når kurset er omme, har du mere viden om, hvad ledelse er. Hvordan ledelsesrollen er afgørende for, hvordan opgaverne løses i hverdagen i klinikken. Og du ved lidt mere om, hvordan din udtryksmåde virker på andre, når du gerne vil kommunikere budskaber til dine ansatte.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

OBS: Der er mulighed for at søge refusion for dagene fra Fonden for Efteruddannelse.