Gå til indhold

FAPS-Nyt 6/2023 Administrationskursus: Ledige pladser

Nyhed Faps-Nyt

Der er stadig ledige pladser på forårets Administrationskursus for praktiserende speciallæger, der har haft ydernummer i op til 3 år. FAPS afholder administrationskursus i foråret den 30.-31. marts og 13.-14. april 2023.

Der er stadig ledige pladser på forårets Administrationskursus for praktiserende speciallæger, der har haft ydernummer i op til 3 år

FAPS afholder administrationskursus i foråret den 30.-31. marts og 13.-14. april 2023.

Den praktiserende speciallæge varetager i sin praksis mange andre opgaver end patientbehandling. Derfor har du som praktiserende speciallæge brug for viden på en lang række andre faglige områder end det kliniske og et indblik i de problemstillinger, du som praktiserende speciallæge kommer ud for som virksomhedsejer.

Kurset giver dig en indføring i overenskomsten og i forskellige juridiske og ledelsesmæssige problemstillinger, så du bliver bedre til at håndtere hverdagen som virksomhedsejer.

Kurset er obligatorisk ifølge den nye overenskomst pr. 1. april 2022. Hvis du endnu ikke har været på kurset, er du også velkommen til at melde dig til kurset, selvom du har været i praksis i mere end 3 år. Skulle kurset blive overtegnet, vil speciallæger, der er startet i praksis inden for de seneste 3 år, have forrang.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.