Gå til indhold

FAPS-Nyt Gynækologi: Afviste regninger

Nyhed Faps-Nyt

Kære praktiserende gynækologer

Region Hovedstaden har i en periode afvist at honorere ydelserne 3125 – Polypfjernelse på livmoderhalsen, 3128 – Skift af ringpessar, 3129 – indsættelse af gestagenimplantat, 3130 – Fjernelse af gestagenimplantat og 3133 – Opsætning af spiral uden eller med dilatation, med fuldt honorar.

Problemstillingen har været drøftet med Danske Regioner og indtil der måtte foreligge en ny aftale, er det aftalt med Danske Regioner, at afregningen skal fortsætte som hidtil, hvilket vil sige, at ydelserne 3125 – Polypfjernelse på livmoderhalsen, 3128 – Skift af ringpessar, 3129 – indsættelse af gestagenimplantat, 3130 – Fjernelse af gestagenimplantat og 3133 – Opsætning af spiral uden eller med dilatation, skal honoreres med fuldt honorar.

Det betyder, at tidligere afviste regninger kan genfremsendes.
Såfremt I efter genfremsendelse af regninger fortsat får dem afvist, hører sekretariatet gerne herom pr. mail og med en kopi af de afviste regninger.

Det kan tilføjes, at det er aftalt, at parterne i forbindelse med moderniseringen af specialet vil kigge på en mulig ensretning af reglerne for flere tillægsydelser på samme dag.


Venlig hilsen
Sekretariatet

Specialespecifikke