Gå til indhold

FAPS-Nyt Plastikkirurgi Region Hovedstaden: Afviste regninger

Nyhed Faps-Nyt

Kære praktiserende plastikkirurger

Speciallægelandssamarbejdsudvalget har på deres seneste møde behandlet en sag, om Region Hovedstadens gentagne afvisning af afregninger af ydelserne 3110 - Friflytning af hud og 3122 - øjenlågsoperation i kombination med andre førstegangs særydelser. SSU besluttede på mødet at pålægge regionen, at de skulle udbetale honorarer for afregninger af disse ydelser, som hidtil var blevet afvist. Afvisningerne har stået på siden sommeren 2022.

Vi vil derfor opfordre jer til at genfremsende de afregninger, som I tidligere har fået afvist, hvor de to ydelser er afregnet sammen med en anden førstegangs særydelse for hele perioden maj 2022 og til nu.

Vi ved, at det kræver en ekstra arbejdsindsats at indsende afregninger for tidligere afviste afregninger, og især når det drejer sig om en så lang periode, men det er nødvendigt, for at I kan få udbetalt jeres honorarer for disse ydelser.

Såfremt I mod forventning skulle modtage en afvisning på jeres genfremsendte afregninger bedes i med det samme kontakte sekretariatet.

Med den nye modernisering af jeres speciale, er ydelseskoderne blevet omlagt, så der ikke fremadrettet er grundlag for en lignende misfortolkning af reglerne omkring afregning af flere operationer på samme dag.

Med venlig hilsen
Sekretariatet