Gå til indhold

FAPS-Nyt Psykiatri Region Midtjylland: Jeres bag-om nummer skal IKKE længere skrives i epikrisen (Hurtig vurdering)

Nyhed Faps-Nyt

 Kære psykiatere i Region Midtjylland

Af informationsmaterialet vedr. §66 aftalen om Hurtig vurdering fremgår det, at I skal skrive jeres bagom-nummer i epikrisen, når I giver de praktiserende læger tilbagemelding efter gennemført Hurtig vurdering. Men det skal I IKKE fremover.

Det skyldes, at der er en ordning på vej, hvor de praktiserende speciallægers epikriser fremadrettet bliver tilgængelige for patienterne via sundhedsjournalen  Det vil I modtage mere information om senere.

Når patienterne - formentlig fra 1. april 2024 - får adgang til epikriserne, er det vigtigt, at disse ikke indeholder jeres bag-om nummer.

De alment praktiserende læger har i dag adgang til jeres bagom-numre via deres lægesystem. PLO har informeret deres medlemmer om muligheden for at tilgå jeres bagom-numre, hvorfor det ikke er nødvendigt, at bagom-nummeret fremgår af epikrisen.

FAPS har været i dialog med Region Midtjylland, og regionen er indforstået med, at bagom-nummeret ikke længere skal fremgå af epikrisen og vil slette teksten fra vejledningsmaterialet.

Med venlig hilsen
Sekretariatet