Gå til indhold

FAPS-Nyt Ferieringe og klyngeplatform

Nyhed Faps-Nyt

Her kan du læse om ferieringe og klyngeplatformen

Kære praktiserende speciallæger

FAPS har den sidste uges tid afholdt møder for alle de feriekoordinatorer, som de enkelte ferieringe har udpeget. Det har ført til, at vi har udbygget vores FAQ om ferieringe med nogle flere spørgsmål og svar, som du kan læse på dette link.

På møderne fik vi også lejlighed til at demonstrere den klyngeplatform, som kan understøtte arbejdet både i jeres kvalitetsklynger og i ferieringene.  I har tidligere modtaget et FAPS Nyt fra eKVIS om klyngeplatformen og kvalitetsklyngerne. Her følger mere information om klyngeplatformen og ferieringene.

Hver feriering er oprettet i platformen, der fungerer som et intranet for jeres feriering. Her kan I kommunikere i et GDPR-sikkert format og finde relevant information. Yderligere kan jeres feriekoordinator indkalde til møder, samt lave og gemme jeres ferieplan i intranettet.

For hver feriering er der oprettet en ferieplansskabelon, der er skræddersyet til den respektive feriering.

Du får adgang til platformen via dette link, hvor du logger på med din virksomheds NemID.

Når du logger ind første gang, bliver du præsenteret for en kort guide til de vigtigste funktioner i platformen. Du opfordres desuden til at oplyse din e-mailadresse, så du modtager besked på mail, når der indkaldes til møde i din feriering.

Du finder her en vejledning til de vigtigste funktioner i platformen.
Vejledningen tager udgangspunkt i arbejdet i kvalitetsklyngerne, men funktionerne er de samme i de to arbejdsrum.

Har du tekniske problemer med at logge på platformen, så kontakt supporten på tlf: 8844 3131 eller mail: sundhedsfaglig@sundhed.dk. Øvrige spørgsmål kan stilles til FAPS på mail: fasofficiel@dadl.dk

I forlængelse af FAS’ årsmøde fredag d. 7. oktober på Hotel Munkebjerg i Vejle, vil der være mulighed for, at de fremmødte kan deltage i en workshop og blive introduceret til platformen.
Der afholdes to workshops af ca. 45 minutters varighed fra 16.30-17.15 og igen fra 17.15-18.00.

Med venlig hilsen
Sekretariatet

Specialespecifikke

Dermatologi

Gynækologi

Øre-Næse-Halslæger

Oftalmologi/Øjenlæger