Gå til indhold

Fokus: Gratis kurser for læger i lægedækningstruede områder

Er du læge i introstilling eller hoveduddannelse, og har du - eller har du haft - uddannelsesplads i et lægedækningstruet område, kan du få gratis efteruddannelse.

I OK22-aftalen mellem PLO og Danske Regioner er det aftalt, at læger i introstillinger og hoveduddannelse i lægedækningstruede områder har gratis adgang til alle kurser (af op til 2 dages varighed), der udbydes af PLO Efteruddannelse. Derudover kan de deltage gratis i Nordisk Kongres. Betingelsen er, at lægen i forbindelse med uddannelsen har været tilknyttet en praksis i et lægedækningstruet område.

Udover deltagergebyret dækkes også tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med fraværet - se taksten her. Endvidere dækkes transportudgifter.

Er du i tvivl, om den klinik du har været eller er i, ligger i et lægedækningstruet område, kan du se på disse oversigter. Er du stadig i tvivl, kan du kontakte PLO Medlemsservice på tlf.: 3544 8490 eller plo@dadl.dk.

Sådan gør du

  1. Er der tale om et af vores kurser, skal du først sikre dig, at kurset ikke er fuldtegnet - dette gør du ved at tjekke vores kursusoversigt. Er der ledige pladser, skal du derpå sende formularen herunder.
  2. Såfremt vi kan tildele dig plads på kurset, vil du modtage en mail med en bekræftelse.
  3. Kan du alligevel ikke deltage i kurset, er det meget vigtigt, at du giver os besked, så kan vi kan tilbyde pladsen til en anden: euf.plo@dadl.dk.
  4. Efter du har deltaget i kurset, kan du udfylde formularen på denne side, hvis du vil have udbetalt tabt arbejdsfortjeneste og refusion for dine transportudgifter.
  5. Er der tale om Nordisk Kongres, skal du ikke udfylde formularen på denne side, men den formular, der er linket til i trin 4, så kan du få udbetalt tabt arbejdsfortjeneste og refusion for transportudgifter. Der udbetales udgifter til standardtransport og til overnatning på de hoteller, der fremgår på kongressens hjemmeside.

Ansøg om at komme gratis på kursus

Du finder det 7-cifrede kursusnummer på vores kursusoversigt