Gå til indhold

Kursuslederhåndbog

Vi vil gerne give dig inspiration til dit kursus. De senere år har PLO-E særligt arbejdet med at sætte fokus på effekt af efteruddannelse. Her kan du læse mere om transferprojektet og se hele kursuslederhåndbogen, der er delt op i afsnit efter emne.

Transfer-projektet
PLO-E har gennem længere tid arbejdet med at sætte fokus transfer - altså det at kursisterne i højere grad får omsat det de lærer på kurserne i praksis i hverdagen. Vi har lavet nogle små videoer, der introducerer til at arbejde med transfer. Du finder videoerne i højre side af sitet.

Du kan også læse mere om gode råd, tips og tricks i kursuslederhåndbogen. Vi håber, at du finder det nyttigt og vil altid gerne ha' feedback.

Kursuslederhåndbog
Her kan du finde PLO-E's kursuslederhåndbog.

Den er delt op i afsnit efter emne. De enkelte afsnit opdateres løbende. Tryk på den overskrift, du vil læse om og dernæst titlen på det afsnit du ønsker at læse eller downloade.

Du kan også finde relevant materiale til download i højre kolonne. Her ligger f.eks. PowerPoint-skabelon m.v.

Levende streg
Kursusledere har mange opgaver. Klik herunder og se en lille film, der illustrerer, hvilke opgaver der forventes løst i tiden fra din kursusledelse bliver bekræftet til kurset afholdes. 

Herunder kan du se en lille film med anvisninger om rollen som kursusleder umiddelbart før, under og lige efter kurset: