Gå til indhold

Job i PLO

PLO er en spændende arbejdsplads - uanset om du arbejder i hovedkontoret i København eller i et af de fem regionale kontorer.

PLO er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone, fine udviklingsmuligheder og gode løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i statsoverenskomsten og i henhold til husaftale.

Lidt om PLO

PLO varetager de praktiserende lægers faglige og økonomiske interesser og indgår overenskomster og aftaler på vegne af de praktiserende læger. 

PLO's medlemmer er primært læger, der udøver almen praksis som hovederhverv, og som er medlem af Lægeforeningen. PLO er en del af Lægeforeningen, som er hovedforening for lægernes tre forhandlingsberettigede foreninger: Foreningen af Yngre Læger (YL), Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og Foreningen af Speciallæger (FAS). 

Hovedkontoret, hvor de fleste af PLO's cirka 60 ansatte arbejder, er beliggende ved Østerport Station i København på adressen Trondhjems Plads 4. På den anden side af gaden ligger bygningen Domus Medica, som huser  Lægeforeningen, Foreningen af Speciallæger, Yngre Læger, PLO-Hovedstaden, Ugeskrift For Læger m.fl.

PLO's fem regionale kontorer ligger i København (PLO-Hovedstaden), Kolding (PLO-Syddanmark), Aarhus (PLO-Midtjylland), Sorø (PLO-Sjælland) og Aalborg (PLO-Nordjylland).

Læs mere om PLO og organisationen

Dyk ned i PLO's politik og fakta om praktiserende læger og almen praksis

Tjek også

Se om der er ledige stillinger i Lægeforeningen eller i de to andre forhandlingsberettigede organisationer: