Gå til indhold

Ledige stillinger i Yngre Læger

I Yngre Lægers sekretariat arbejder vi for at sikre gode uddannelses- og ansættelsesvilkår for medlemmerne.

Nyhedsbrevsredaktør søges til Yngre Læger

Yngre Læger er fagforening for +16.000 læger i det danske sundhedsvæsen. Vores medlemsskare omfatter både nyuddannede læger, læger i videreuddannelse til speciallæge og færdiguddannede speciallæger. Vi er i gang med at skrive foreningens kernefortælling og samlede værditilbud ind i fremtiden – blandt andet skal vores medlemskommunikation have et løft.

Og det er her, du kommer ind i billedet.

Du kommer til at stå i spidsen for at udvikle og forbedre vores nyhedsbreve til medlemmer og tillidsvalgte. Samtidig har vi brug for dig til at hjælpe med at udvikle og producere indhold i flere formater.

Primære arbejdsopgaver:

 • Primus motor på udvikling af foreningens nyhedsbreve til medlemmer og tillidsvalgte (vi anvender  Campaign Monitor, men skifter system i løbet af 2024). 
 • Skrive tekster og producere indhold til primært nyhedsbreve og hjemmeside, men også til sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn) samt præsentationer og trykte materialer.
 • Medvirke til at udvikle en samlet indholdsstrategi for vores medlemskommunikation på tværs af kanaler og medlemsgrupper.

Kvalifikationer:

 • En uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller it, men din præcise uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste.
 • Stærke skrivefærdigheder, god evne til at vinkle til forskellige målgrupper og sans for at opsnappe den gode historie - uanset om det er i et møde med et medlem, blandt tal og grafer i en rapport eller i en politisk forsamling.
 • Erfaring med at arbejde strategisk med at tilrettelægge og producere indhold til forskellige målgrupper og kanaler – særligt nyhedsbreve.
 • Praktisk erfaring med et eller flere nyhedsbrevssystemer samt CMS’er og lyst til at bruge digitale værktøjer, der kan understøtte det daglige arbejde. 
 • Evne til at tænke i kunderejser og omsætte viden om medlemmer/kunder til relevant kommunikation.
 • Minimum fem års erhvervserfaring gerne fra en politisk styretorganisation / medlemsorganisation, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsområdet.

Det er et plus, hvis du også har et godt grafisk blik og kan medvirke til at opbygge og sikre visuel konsistens på tværs af kanaler – og, fortæl os endelig, hvis du har andre særlige evner som fx video, podcast, grafik, foto eller andet, der kan være relevant i jobbet.

Vi lægger vægt på, at du har personlige egenskaber som:

 • Stærke samarbejdsevner med lyst til at indgå i et lille kommunikationsteam.
 • En positiv tilgang til at løse opgaver kreativt og effektivt med høj kvalitet.
 • Idérigdom og solid faglighed samt evnen til at skabe resultater.
 • Godt kollegaskab, hvor vi giver plads til hinandens personligheder og fagligheder.

Om os:

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger, fine udviklingsmuligheder og en uformel omgangstone.

Du bliver en del af afdelingen Politik, Strategi og Kommunikation, hvor du indgår i kommunikationsteamet med tre kolleger. Vi hjælper hinanden og beriger opgaveløsningen gennem fælles planlægning og faglig sparring. I et lille team skal vi både kunne være eksperter og samtidig dække hinanden ind og tage ansvar for den samlede kommunikation.

Derudover får du berørings- og samarbejdsflader med dine i alt cirka 50 kolleger i det samlede sekretariat.

Dit arbejdssted er i Domus Medica lige ved Østerport station, hvor Yngre Læger deler hus med Lægeforeningen, Praktiserende Lægers Organisation, Foreningen af Speciallæger samt Ugeskrift for Læger.

Løn- og ansættelsesvilkår følger af husaftale, hvor aflønning og titel afspejler erfaring og kompetencer.  Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. marts 2024. Du må forvente nogen mødeaktivitet og rejseaktivitet udenfor normal arbejdstid. Der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningsfrist og yderlige information

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk. Vi ser frem til at modtage den senest torsdag den 4. januar 2024 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler fredag den 12. januar 2024. Eventuel anden samtale afholdes onsdag den 17. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef Janne Vinderslev på jav.yl@dadl.dk eller på 2235 8289.