Gå til indhold

Sådan bliver du praktiserende læge i Region Sjælland

Hvordan er det at være uddannelseslæge i Sjælland? Hvad kan Sjælland tilbyde dig og evt. din familie, hvis du vælger at flytte til regionen i kort eller længere tid? Mød en række læger - unge som mere erfarne, en borgmester og en ansat fra regionen, som deler deres viden og erfaringer.

Podcastserie

Headset ligger på computertastatur

Alt du skal vide

Efter KBU er første trin på vejen til almen praksis et introforløb og derefter et hoveduddannelsesforløb. Her på Region Sjællands hjemmeside 'Det gode lægeliv' finder du opslåede stillinger og kontaktoplysninger på personer, der kan hjælpe dig med spørgsmål om den lægelige videreuddannelse.

Mød Claus Bache i tre film

Baggrund

Region Sjælland og PLO-Sjælland er gået sammen om at synliggøre, hvad det indebære at gennemføre videreuddannelsen i almen medicin i region Sjælland. Da der er brug for flere læger med speciale i almen medicin i regionen, vil vi gerne bidrage til KBU-lægers research med at finde det rette speciale.

I videoer og podcasts som du finder her på siden kan du som ung læge og medicinstuderende høre mere om:
• Specialet almen medicin
• Region Sjælland som uddannelsessted
• Mulighederne, som Sjælland tilbyder dig og din evt. familie, hvis I vælger at slå jer ned i regionen i en kortere eller længere periode

Ung med langt lyst hår taler med patient i lægeklinik i konsulation

Tæt på mennesket - bliv almenmediciner

Besøg PLO's site om specialet og hverdagen som uddannelseslæge i almen medicin