Ledige stillinger i Yngre Læger

I Yngre Lægers sekretariat arbejder vi for at sikre gode uddannelses- og ansættelsesvilkår for medlemmerne.

De fleste af os arbejder i Domus Medica tæt ved Østerport station, og vi har også kolleger i ansat i regionerne. Ledige stillinger kan ses her og i diverse jobdatabaser. 

Studentermedhjælper søges til Yngre Læger i region Midtjylland

Har du lyst til at stifte bekendtskab med en fagforening, hvor vi arbejder med sundhedspolitik og medlemsstøtte af yngre læger i landets regioner? Så kan et studenterjob på Yngre Lægers regionale kontor i Aarhus måske være noget for dig.

Vi søger en studenterhjælper 8-15 timer om ugen, der sammen med vores anden studentermedhjælper kan hjælpe med administrative og praktiske opgaver for Yngre Læger. Du bliver en del af et team, der varetager opgaver for Yngre Lægers regionale sekretariater i Aalborg, Aarhus og Kolding. Din fysiske placering bliver på vores kontor i Aarhus.

Administrative og praktiske opgaver

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet, at:

  • Registrere Yngre Lægers tillidsrepræsentanter i medlemssystem
  • Være praktisk hjælp ved afholdelse af kurser og møder, herunder registrering af deltagere, købe ind og dække bord
  • Bistå Yngre Lægers medarbejdere med input og opgaveløsning i forbindelse med projekter og forskellige ad hoc-opgaver

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er studerende på en samfundsfaglig eller sundhedsvidenskabelig videregående uddannelse og har interesse i sundhedspolitik og politisk interessevaretagelse. Du skal være analytisk, selvstændig og trives med at være en del af et team.

Da du skal hjælpe til med en del praktiske opgaver, er det vigtigt, du er struktureret og har styr på detaljerne. Det vil desuden være en fordel, hvis du kan arbejde med Excel i forhold til organisering af deltagerregistrering og andre lister.

Fleksibilitet i forhold til arbejdstidstilrettelæggelse

Du får mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet, f.eks. i forhold til dine eksamener. Aflønning sker med udgangspunkt i Finansministeriets løntabel – timeløn for studerende.

Om os

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone. Yngre Lægers Sekretariat består af ca. 50 medarbejdere med geografiske lokationer i alle regioner, heraf 4-5 medarbejdere i Aarhus.

Du vil få arbejdssted på Fredens Torv 3b, 8000 Aarhus C, hvor Yngre Læger deler hus med Lægeforeningen, Praktiserende Lægers Organisation og Lægevagten.

Tiltrædelse

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere information

Gitte Holmslykke, mobil 2764 4073.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk senest torsdag den 25. maj 2023. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 22.