Gå til indhold

Sådan kan du bruge LinkedIn

Et karriere-orienteret socialt netværksmedie.

LinkedIn er et karriereorienteret socialt netværkssite, hvor man interagerer med andre via sin profil opbygget som et online-CV med angivelse af ud-dannelse, erhvervserfaring og faglige kompetencer. På LinkedIn kan man dele og kommentere på andre brugeres opslag af typisk faglig eller branche-specifik karakter bestående af tekst, billeder, links og video. 

Over en million danskere har en profil på LinkedIn og bruger platformen til at holde sig fagligt ajour, søge nyt job og danne netværk med tidligere med-studerende og kolleger for at vedligeholde kontakten. 

Hold din profil opdateret 

Hold din profil opdateret med erhvervserfaring og kurser/ efteruddannelse mv., så andre kan lære dig at kende som fagperson ved at læse og scanne din profil. 

Find faglige netværk

Med udgangspunkt i dine faglige interesser som læge kan du finde grupper og netværk, der diskuterer forskellige faglige emner og deler viden, både i Danmark og internationalt. Du behøver ikke begrænse dine forbindelser på LinkedIn til de folk, du kender godt – her er det ok at række ud til folk, som du f.eks. har en fælles faglig interesse med. 

Deltag i den faglige debat

På LinkedIn er der gode muligheder for at påvirke debatten ved at skrive sine egne opslag. Her kan du f.eks. blande dig i aktuelle debatter eller komme med ny viden indenfor dit felt. På LinkedIn kan du nå ud til andre læger, men også mange embedsfolk og konsulenter, som er beskæftiget indenfor sundhedssektoren. 

Søg job

Vil du holde dig opdateret inden for dit job- eller fagområde, eller er du jobsøgende og god til at netværke, så kan LinkedIn være et spændende sted for dig.

Kom i gang med LinkedIn