Gå til indhold

Bliv kaffemødementor

Har du lyst til give en medicinstuderende eller yngre lægekollega mod på en fremtid i almen praksis, så meld dig som kaffemødementor? Du kan gøre en forskel for almen praksis.

Tilbuddet om kaffemøde er rettet mod medicinstuderende og KBU-læger (mentees), der kan få tilbudt et mere uforpligtende kaffemøde, hvor en praktiserende læge svarer på spørgsmål og vejleder deres mentee til at komme nærmere en afklaring om et eventuelt kommende specialvalg af almen medicin og et fremtidigt liv i almen praksis.

En uformel samtale

Som kaffemødementor tilbyder du en enkelt uformel samtale over en kop kaffe i din praksis.

I kan drøfte livet i almen praksis generelt, eller måske har deltageren en konkret udfordring eller problemstilling i relation til en eventuel fremtid i almen praksis, som vedkommende har lyst til at drøfte.

Mødet er én gang og varer cirka en time.

Hvis du melder dig som mentor, vil du:

  • Være med til at markedsføre almen praksis som et godt karrierevalg.
  • Indgå i en meningsfyldt relation med en fagfælle og blive opdateret på yngre kollegers udfordringer.
  • Få styrket dine professionelle samtalekompetencer og få styrket lægerollerne: samarbejder, leder og kommunikator

Du kan løbende melde dig som kaffemødementor.

Tilmeld mig som mentor

Hvis du vil være kaffemødementor, skal du

  • Skrive en mail til plo@dadl.dk
  • Skrive 'kaffemødementor' i emnefeltet
  • Angive navn, klinikadresse, emailadresse og evt. telefonnummer, som deltagerne i ordningen (mentees) må kontakte dig på

OBS: Når du melder dig som kaffemødementor, giver du samtykke til, at du står på en liste over kaffemødementorer på PLO’s hjemmeside med de kontaktoplysninger, som du selv har valgt. Siden er tilgængelig for alle medlemmer af Lægeforeningen. Du kan til enhver tid melde, at du ikke længere har lyst eller tid til at være kaffemødementor.