Gå til indhold

Opfordring til opstilling til suppleringsvalget

Repræsentant Morten Nyborg Lauritsen opfordrer til at stille op til suppleringsvalget til PLO-Hovedstaden i efteråret 2023

"Har du en mening om, hvordan fremtiden som praktiserende læge bør se ud? Stil op til PLO-H's suppleringsvalg og gør din stemme gældende.

Jeg har siddet som repræsentant i PLO-Hovedstaden i knap 1 år. Læringskurven har været stejl, og med god hjælp fra de øvrige repræsentanter har jeg hurtigt fået et overblik over, hvor og hvordan man kan være med til at præge fremtiden i det danske sundhedsvæsen og særligt for de praktiserende læger i Region Hovedstaden.

Jeg er blandt andet medlem af faglig og politisk sundhedsklynge i mit lokalområde. Her har jeg stiftet bekendtskab med de kommunale direktører og politikere, hvilket har givet en fantastisk mulighed for at få de praktiserende lægers stemme hørt et sted, hvor der kan gøres en forskel. På kort tid har det også givet mig et tværfagligt netværk i lokalområdet, hvilket har været fordelagtigt som nynedsat PLO’er.

Kommuner, patientforeninger, lokalpolitikere, ja faktisk alle vores samarbejdspartnere er meget lydhøre over for de praktiserende lægers udfordringer. Den lydhørhed skal vi gøre brug af ved at udfylde vores pladser i de forskellige lokale og regionale udvalg. 

Jeg vil derfor opfordre alle, der kunne tænke sig at gøre deres stemme gældende i et udfordrende, meningsgivende og spændende miljø, til at stille op til PLO's suppleringsvalg i november."