Opfordring fra Charlotte Lønskov Jensen

Valg til PLO-Nordjylland og PLO´s repræsentantskab – en opfordring fra formand Charlotte Lønskov.

”Mere end på noget tidspunkt er det vigtigt, at vi får nye medlemmer ind i det politiske arbejde”

Kære kollega:

Til november er der igen valg til PLO's repræsentantskab og PLO-R.

Vi skal i det nordjyske igen vælge fire repræsentanter og fire suppleanter, der skal repræsentere de nordjyske praktiserende læger. Både med et aftryk i det lokale sundhedssamarbejde og også nationalt, så vi får eksempelvis nordjyske mærkesager med i den næste overenskomst. 

Det er her, du får indflydelse på dit fremtidige arbejdsliv. Her, kursen sættes for fremtidens almen praksis. Mere end på noget tidspunkt er det vigtigt, at vi får nye medlemmer ind i det politiske arbejde. 

Der er overalt stor respekt for vores engagement og arbejde. Der bliver lyttet til vores stemme, og vi bliver taget med på råd.

Med den nye samarbejdsstruktur mellem region, kommuner og PLO får vi nu deltagelse i fire lokalt forankrede organisatoriske klynger. Vi har mulighed for at sætte retning og for at sikre et stærkt aftryk på sundhedspolitikken. Med de rette folk på alle positioner kan vi stå stærkt i det nordjyske.

Jeg ved, at der er mange ildsjæle i det nordjyske, som har stærke holdninger til deres arbejdsliv og deres rolle i det samlede sundhedsvæsen. Det er nu, du skal blive aktiv i det politiske. Vi har brug for nye kræfter og meget gerne yngre kræfter, så vi kan repræsentere alle lægerne i Nordjylland.

Vi mødes en gang hver måned til fællesspisning og møde til kl. 21.30 – vores møder er præget af gode, spændende drøftelser og en uformel stemning. Derudover kan der være forskelligt udvalgsarbejde, typisk et par gange hver måned af 2-3 timers varighed. Jo flere, vi er, jo færre udvalg at deltage i.

Du vil ikke stå alene i dit hverv. Som nyt medlem af PLO-Nordjylland vil du blive godt indført i det politiske arbejde, godt honoreret, og du vil altid kunne trække på bistand fra vores dygtige sekretariat.

Du kan læse mere om valget, finde praktiske oplysninger om opstilling og valgprocedure og finde yderligere informationer om arbejdet som repræsentant og medlem af PLO-R her.

Mvh
Charlotte Lønskov Jensen
Formand, PLO-Nordjylland

Siden oprettet 28. november 2022