Gå til indhold

Bestil gå-hjem-møde om speciallægers løn med fokus på din lokale arbejdsplads

Få mere viden om de centrale regler og muligheder for at forhandle løn, når du er speciallæge eller kommende speciallæge – herunder afdelingslæge og speciallæge i almen praksis.

Gå-hjem-mødet er et særligt tilbud for speciallæger og har fokus på din lokale arbejdsplads. Er du ansat speciallæge i almen praksis, afholdes gå-hjem-mødet regionsvist. 

Din fællestillidsrepræsentant (FTR) og en konsulent fra Yngre Læger sørger for, at du på mødet får viden om:

  • Løn generelt for speciallæger
  • De centrale regler for lokalløn, herunder blandt andet hvornår man kan forhandle, hvem der kan forhandle og hvilke former for løn, man kan forhandle
  • Hvad der har betydning for lønnen og hvad kan du, som speciallæge, selv gøre for at påvirke din løn
  • Særlige forhold i dit lokale område – hvad er der af forhåndsaftaler og hvordan er mulighederne for at forhandle individuelle tillæg

Der vil være oplæg og mulighed for debat og dialog undervejs.

Målgruppe

Kommende speciallæger og speciallæger – herunder afdelingslæger og speciallæger i almen praksis.

Kontakt din FTR for tilmelding

Hvis du er interesseret, skal du kontakte din FTR. Din FTR vil så undersøge, om der er interesse for det på din arbejdsplads.

Find kontaktoplysninger på din FTR ved at logge ind på 'Min side' og klikke på menupunktet 'Mit medlemskab' for at se dine tillidsvalgte. 

Find dine tillidsvalgte i Yngre Læger

Obs: Er du ansat speciallæge i almen praksis, skal du kontakte Yngre Læger på yl@dadl.dk, hvis du er interesseret i et gå-hjem-møde.

Tid og sted

Mødet vil foregå på din arbejdsplads og varer ca. 2 ½ time. 

Din mening er vigtig for os

Gå-hjem-mødet om løndannelse for speciallæger er endnu ikke en fast vare på hylderne i Yngre Læger. Det er sat i værk for at finde ud af, om der er interesse for emnet. På møderne vil vi derfor også bruge tid på at få din feedback, så vi kan målrette tilbuddet mest muligt.