Gå til indhold

Følg med i Lægemødet 2023 på livestream

Den 12. og 13. maj afholder Lægeforeningen sit årlige repræsentantskabsmøde i Kolding, hvor repræsentantskabet blandt andet skal drøfte prioritering.

At bruge ressourcerne på de patienter, der har størst behov, bliver det helt dominerende politiske emne i de kommende år, og derfor kommer det også til at fylde på Lægemødet. Hvordan kan vi frigive arbejdskraft i sundhedsvæsenet, hvordan understøtter vi en bedre opgaveløsning og hvilke nye tiltag kan lette fremtidens pres på sundhedsvæsenet og forebygge behovet for behandling?

Om fredagen holder Indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde tale for repræsentantskabet. Efterfølgende vil Lægeforeningens formand, Camilla Noelle Rathcke, debattere prioritering med sundhedsminister Sophie Løhde (V), formand for Danske Regioner Anders Kühnau (S), formand for KL Martin Damm (V) samt sundhedsordførere Peder Hvelplund (Ø) og Per Larsen (C).

Følg med i taler og debatter via livestream på Lægemøde.dk, hvor du også finder program, dagsorden og bestyrelsens skriftlige beretning

 

Fik du læst:

Læger siger fra, men hvem reagerer?

Analyse: I 2030 vil mangle yderligere 40.000 i sundhedssektoren

Debat: Rystende tal i ny rapport om sygdom bør være et wakeup-call til Christiansborg

Unge læger står i kø for at uddanne sig til speciallæge. Men kun to steder i landet

Travle læger frygter for patienternes sikkerhed: »Meget kan gå galt. Jeg kan mærke, at ansvaret tynger«